Loteria şpăgilor

Guvernul anunţă o nouă mare realizare: organizarea “loteriei bonurilor fiscale”.

“Loteria va fi organizată lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, după minimum 15 zile de la sfârşitul intervalului calendaristic participant la Loterie, şi va consta în extragerea aleatorie de numere, respectiv un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, şi o dată calendaristică reprezentând ziua emiterii bonului fiscal, aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care este organizată Loteria, în vederea acordării de premii în bani”. (Mediafax)

Avînd în vedere succesul răsunator de care se va bucura aceasta nouă şi geniala initiativă a guvernului Ponta, îmi permit cu modestie să vin cu o propunere: organizarea unei “loterii a şpăgilor”. La loterie vor putea participa numai politicienii şi funcţionarii publici, premiile constînd în sejururi pe banii DNA-ului în locaţii binecunoscute.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Loteria şpăgilor

  1. Monica says:

    Domnul meu, după o călătorie în Argentina și documentare intensă pe internet am descoperit că prin mai toate țările Americii LAtine loteria asta a funcționat. Ba chiar cu succes, dacă e să cităm din paginie internet ale ministerelor finanțelor de acolo (am verificat iar acum).
    Despre asta românească văd că e încâlcită rău. ”un număr cuprins în intervalul dintre 1 şi 999 inclusiv, reprezentând valoarea totală a bonului fiscal fără subdiviziunile leului, inclusiv taxa pe valoarea adăugată, şi o dată calendaristică reprezentând ziua emiterii bonului fiscal, aferentă lunii sau intervalului calendaristic, după caz, pentru care este organizată Loteria, în vederea acordării de premii în bani” mă duce și pe mine cu gândul la șpagă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s