Vezi AICI cum se face blogging, băi hatere!

Scurt, fără prea multe cuvinte, să prezentăm faptele:

– Patrick André de Hillerin postează pe contul sau de Facebook o captură foto de pe site-ul rtv.net și câteva rânduri. În cele scrise,  jurnalistul de la “Catavencii” arată ca poza de pe rtv.net, prezentată ca fiind de la metroul din București, este de fapt o imagine din 2011 cu o inundație la metroul din Barcelona.

– La 10-15 minute după postarea lui Patrick André de Hillerin, apare pe piticu.ro un articol de mare angajament cu același subiect. Fără a spune nimic despre cel care a descoperit amatorismul celor de la rtv.net.

După ce că nu a menționat pe cel care a descoperit totul, ironia situației constă și în faptul că tocmai @piticu21 face mișto de cei de la rtv.net că nu verifică informațiile. Este momentul să ne amintim de numeroasele cazuri asemănătoare de la realitatea.net? Sau celebra postare despre șamponul cu “sistem activ de taurină” de pe piticu.ro? Oare știrea cu “brozul” Andreei Esca nu se poate încadra tot la capitolul gafe și știri neverificate? (deși @piticu21, autorul celebrei poze, spune și acum că este gata să moară cu noi de gât susținindu-și cauza în ceea ce privește știrea despre Esca).

Notă: Din câte știu eu, poza preluată de rtv.net și prezentată ca fiind din București, a fost dată pe twitter (în glumă) de către @andimoisescu.

 postare scrisă pentru cc #colegii 

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in blogosfera, cc #colegii, retele sociale and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s