De trollat, om mai trolla…

A fost de ajuns un articol în care unora li s-a părut că văd o ceartă între #colegi și deja au apărut reacţii de genul: “#Colegii sunt la fel ca A-listerii”. Ei bine, tocmai articolul respectiv a arătat că nu suntem. Cei care ne urmaresc postările, de aici sau cele de pe twitter, știu că  trollajul intracolegial este sportul preferat al #colegilor. Din păcate, @envimd a cam uitat asta. Poate o fi de vină… absenţa.

Nu e nici un secret că nu am fost de acord cu o parte din cele scrise de @envimd în postarea mai sus menţionată. Asta nu înseamnă că nu îi respect opinia. De aia am preferat să nu comentez în nici un fel cele scrise de el. Ce am avut de spus, i-am spus în privat.

Ceea ce aș vrea să înţeleagă cititorii noștri, este faptul că “și haterii sunt, înainte de toate, oameni” (ca să parafrazez un #omfain). Sunt multe lucruri care ne despart, dar mult mai multe care ne apropie. Ceea ce este sigur că nu ne desparte (și nici nu ne va despărţi vreodată), este faptul că nu avem (și nici nu vom avea) pișcoturi de împărţit.

Spre deosebire de A-listeri, noi nu avem obiceiul să ne pupăm în cur unii pe alţii la modul ipocrit și până în pânzele albe, sfidînd logica și bunul simţ. Noi nu băgăm gunoiul sub preș.

Unii dintre noi scriu mai mult, alţii mai puţin. Unii dintre noi scriu mai bine, alţii mai puţin bine. Unii dintre noi sunt mai amuzanţi, alţii mai puţin. Unii dintre noi folosesc un limbaj mai “deocheat”, alţii scriu ca nişte domnişoare educate la pension. Dar cu toţii încercăm să scriem corect (deși probabil că uneori mai greșim și aici – cc @danielapetrescu), amuzant și sincer. Mai ales sincer…

Poate mulţi dintre cei care ne citesc au uitat cum au început #colegii și ce și-au “propus” ei. Pentru toţi aceia care nu-și mai aduc aminte, le propun să (re)citească articolul ăsta. Probabil că rezumă cel mai bine cu ce gânduri am pornit. Nu stiu dacă am reușit, dar să fiţi siguri că vom continua.

We are #colegii. Expect us!

poza de aici.  

articos scris pentru cc #colegii

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in blogosfera, cc #colegii, personal, retele sociale and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s