MentA-listerul

Cu toţii am citit numeroase postări despre cum să creezi un blog de succes. Poate unii au încercat să puna în practică unele dintre sfaturile date de bloggerii mai mari sau mai mici. Probabil că puţini au reuşit.

Țin să menţionez că, prin “blog de succes” în blogosfera românescă se înţelege a fi acel blog care are multe vizualizări, se scoate ceva bani din el şi îi permite proprietarului să participe la diverse pişcotăreli. Nu-i vorba aici despre conţinut de calitate, credibilitate sau alte mofturi asemănătoare.

#Colegii au găsit exemplul perfect de cum se face blogging în România. O postare livrată la timp, de sub 30 de cuvinte, se indexează bine în Google şi o uiţi la două minute după ce ai citit-o.

La finala show-ului “Românii au talent”, la nici 10 secunde de la anunţarea câştigătorului, @piticu21 deja scrisese o postare despre Cristian Gog. Bănuiesc ca este un nou record mondial, dar nu este singurul deţinut de @piticu21. Un nou record, care poate fi aşezat cu mândrie lângă celelalte două: ‘omul care-şi dă cele mai multe like-uri la postările de pe propriul blog’ şi ‘bloggerul care iroseşte cei mai mulţi Terabytes de memorie pentru poze’.

P.S. Titlul postării l-am “furat” de la @oshlobanul.

text scris pentru #colegii.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, blogosfera, cc #colegii, personal, retele sociale and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s