Un deprimat ca tot românu’

“Un ochelarist simpatic, cam buhai şi cam degrabă hlizitor”. Aţi recunoscut personajul? Da! El este! Lumea îl “ştie de chinezu. Dar numele … de civilie este Cristian China-Birta”.  Cine ar fi crezut că un om care se autodescrie astfel ar putea să fie deprimat? Şi totuşi s-a întâmplat. A fost de ajuns o simplă calătorie cu trenul pe meleagurile patriei şi degrabă hlizitorul nostru personaj a căzut în depresie.

E ciudat cum nu îl apucă depresia atunci cînd vede tristele realităţi din blogosfera românească, dar cum aruncă o privire pe geamul trenului care îl aduce de la un #blogmeet, cum îl apucă o asemenea depresie încât vine repede cu o propunere de ascundere a mizeriei sub preş. Poate o campanie “Let’s do it Romania” pentru igienizarea zonelor de pe lângă calea ferată ar fi fost o idee mai bună.

De ce oare atunci cînd a participat cu entuziasm la campania #romaniisuntdestepti nu s-a simţit deprimat stimabilul? Poate că ciocolata ROM e un bun antidepresiv…

Oricum, sperăm că aceasta stare să nu dureze prea mult. Poate o friptură de castor sau un pişcot Boromir să-l ajute pe @chinezu să iasă din depresie.

Sănătate şi virtute! 🙂

articol scris pentru #colegii

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in blogosfera, cc #colegii and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s