S-a înverzit frunza social-liberală

Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a anunţat că demisionează din formaţiunea democrat-liberală şi va candida din partea USL la alegerile din iunie pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Interesant este că prima mutare a fost făcută de Dan Radu Rușanu, Mihai Voicu și Marcel Vela, care au anunțat (într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa) că PNL propune drept candidat la președinția Consiliului Județean pe actualul președinte al CJ, Sorin Frunzăverde.  E clar!!! “PDL-iştii răi de ieri sunt PNL-iştii buni de azi“.

O altă declaraţie a domnului Frunzăverde: “Mă văd construind dreapta modernă alături de Crin Antonescu”. Din cate îmi amintesc eu, în 2005, atunci cînd PD-ul (pe atunci) a sărit din barca social-democrată în cea populară, dl. Frunzăverde a fost vocea cea mai puternică ce a militat în favoarea rămânerii la valorile stângii.

Să vedem ce zicea Sorin Frunzăverde pe 14 mai 2011, la Convenţia Naţională a PDL: “Doamnelelor şi domnilor, vă cer permisiunea să mă adresez întregii săli. Şi primei jumătăţi  şi celei de a doua, pentru că suntem toţi membri ai PDL şi vreau să rămânem toţi în PDL, cel mai puternic partid de pe scena politică din România de astăzi”.

Probabil că în zilele ce vor urma vom fi asaltaţi de declaraţii în care ni se va explica că această mişcare a fost făcută în interesul cetăţenilor judeţului. De abia aştept să vedem cum vor vota schimbarea locuitorii din Caraş-Severin.

poză luată de  aici.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in personal, politica and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to S-a înverzit frunza social-liberală

  1. mihnea says:

    cred ca la cat de putin le pasa votantilor de CJ -sau cati stiu ce-i ala- un nume cunoscut candidant nu e o i dee rea. lumea nu vine sa voteze pentru CJ, ci pentru primari, restul e obositor si bashka.

    frunzaverde a facut un calcul simplu, valabil si pentru restul “defectorilor”.. partidul e problema, oamenii sunt ok. deci sa fugim de un nume!

  2. Conte says:

    E logic ce spui tu. Pe mine ma deranjeaza doar dubla masura cu care se opereaza: cind “defecteaza” ai nostri – sunt niste tradatori si niste misei; cind tradeaza ai lor – sunt o achizitie de valoare pentru partid.
    Dar cine sunt eu sa-i invat ce-i aia “Romania bunului simt”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s