O zi prin Barcelona cu @blogatu

În online este cunoscut drept Blogatu. Şi îi place asta!  Îşi împarte timpul “între mai multe activităţi! Acestea sunt, în ordinea importanţei, viaţa personală, medicina, blogging-ul şi publicitatea online, politica, jurnalismul, socializarea pe reţelele sociale şi realizarea de clipuri şi fotografii”. E greu să fii Blogatu! E obositor să fii Blogatu!

Desfăşurînd atâtea activităţi, este normal pentru eroul nostru să se mai şi relaxeze din cînd în cînd. Drept urmare, o excursie la Barcelona este mai mult decat binemeritată.

Despre Barcelona poţi să vorbeşti oricum şi mai ales oricât. Chiar dacă ai mai trecut şi prin alte oraşe frumoase ale Europei, nicăieri nu vei găsi un asemenea melanj stilizat de epoci, oameni, culturi şi limbaje. Nu se compară cu Craiova, dar este un oraş ce merită vizitat.

Fiind vorba de o adevărată stea a blogosferei,  Departamentul de investigații al cotidianului CC #Colegii (secția Paparazzi) a trimis un corespondent special pentru a transmite cititorilor noştri cum decurge o zi petrecută de Blogatu prin Barcelona. Iată ce a consemnat corespondentul nostru:

ora 07.00 Blogatu se trezeşte. A visat că a câştigat un iPhone 4s la un concurs organizat de Blogal Initiative. Scrie repede o postare despre visul lui.

ora 07.07 Blogatu se pune la punct cu ultimele ştiri din Romania şi din lume. Aceasta presupune o lectură atentă a paginilor cotidianului #OraDeDolj.

ora 07.08 Blogatu intră pe Twitter. Dă 27 de link-uri spre ştirile din #OraDeDolj

ora 07.30 Blogatu este trollat pe twitter de către @aiurea. Aşa îşi aminteşte că e vremea să meargă #pebuda.

ora 07.31 De #pebuda, Blogatu dă pe twitter două link-uri spre concursurile organizate pe blogatu.ro.

ora 09.00 Blogatu iese din hotel. 

ora 09.01 Blogatu ia un mic dejun frugal. La Mc Donald’s.

ora 09.45 Blogatu termină şi ultimul cartof prajit din meniul Happy Meal comandat. Se uită la jucăria primită, o fotografiază şi o dă pe twitter.

ora 10.10 Blogatu se plimbă prin Barcelona. Cineva îl strigă de pe cealaltă parte a străzii: “Vericule? Ce faci, vericule?”. Povara celebrității. Blogatu îl recunoaşte pe un fan al său din Tg. Jiu, stabilit de ceva vreme în Barcelona. Acesta vine în fugă spre el, îl îmbrățişează şi-l invită sa-i vadă maşina ce tocmai ce şi-o achiziționase.

 ora 10.45 Blogatu, împreună cu admiratorul sau, se uită la maşină. “Vericule, Audi! Climă bizonică!”. Blogatu face o poză maşinii şi o dă pe twitter.

 ora 11.15 După desparțirea de fanul său, Blogatu merge să viziteze Sagrada Familia. Îi place, dar nu este foarte impresionat. Casa de Cultura din Craiova i se pare a avea o arhitectură mai interesantă.

 ora 13.45 E timpul ca Blogatu să mănânce de prânz. A auzit multe despre bucătăria catalană. De abia aşteaptă să vadă dacă se poate compara cu bucătăria oltenească. Intră într-un Mc Donald’s şi comandă un Happy Meal. 

ora 14.30 Sătul, Blogatu porneşte spre Parc Güell. Pe drum, se opreşte să bea o cafea. La un Mc Donald’s, bineînțeles.

 ora 15.15 Blogatu ajunge la Parc Güell. “Muicăăăăăă, ce loc de grătar!” îşi spuse. Cu gândul la grătar, Blogatu încearcă să facă unul. Chiar în parc. Doi gardieni apar imediat şi îl conduc, politicos, afară din parc. Şocat, Blogatu îi compară pe gardienii parcului cu jandarmii ce au intervenit împotriva demonstranților din Piața Universității.

 ora 17.45 Blogatu se plimbă pe Rambla. Îi place, dar nu este impresionat. Se bucură că este încălțat cu papucii primiți la ultima campanie. Sunt foarte comozi. Se opreşte pe o bancă şi scrie un scurt review la papuci pentru blogatu.ro.

 ora 20.00 E timpul pentru masa de seară. Un nou Mc Donald’s, un nou Happy Meal.

 ora 21.00 Blogatu ajunge la hotel. Este obosit, dar în ochii lui se poate citi bucuria de a trăi. În scurt timp adormi. Pe piept i se odihneşte o hartă a Barcelonei pe care a marcat, cu câte un semn, toate Mc Donald’s-urile din oraş.

Poza se intitulează: “La Mac in Barcelona” şi a fost luată de aici.

articolul poate fi citit şi pe #colegii.


Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in blogosfera, cc #colegii and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to O zi prin Barcelona cu @blogatu

  1. Pingback: O zi prin Barcelona cu @blogatu | #colegii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s