ŞOC!!! Profitînd de mutarea lui @chinezu în Bucureşti, castorii revin în Maramureş

După cum ştiţi, de ceva timp dl. Cristian China-Birta, zis @chinezu, zis şi “Spaima castorilor”, s-a mutat definitiv în Bucureşti. După ce au asteptat un timp, să vadă dacă hotararea de mutare luată de @chinezu este definitivă, castorii au început sa revină în Maramureș.

Bejenia castorilor din Maramureş a început, #conformunorstudii, acum câteva sute de ani, atunci cînd primul chinez a ajuns pe pământ moroşănesc.

#Conformunorstudii efectuate de Departamentul Ştiințific  de pe lângă aşezământul hateristic colegial, castorii ce au fost văzuţi în zona localităţilor Sarasău, Bistra, Petrova şi Vişeu, au depus cereri de azil politic în Maramureş. Ţara de origine a castorilor este Letonia, aceştia declarînd că nu se mai simt în siguranţă în micuţa republică baltică. Motivul lipsei de siguranţă resimţite de simpatica populaţie căstorească îl reprezintă suprasaturarea blogosferei româneşti cu pişcoturi. De frica diabetului, tot mai mulţi bloggeri încearcă să-şi reducă dependenţa de pişcoturi. Printre acesti bloggeri se află şi @chinezu, care încearcă să combată această dependenţă prin consumul de friptură de castor ( după cum se ştie, tot #conformunorstudii bineînţeles, friptura de castor este un inhibitor al insulinei).

Avînd în vedere cele de mai sus, fundaţia “Patru lăbuţe… de castor” a luat iniţiativa de a pune la dispoziţia rozătoarelor un mediu cât mai apropiat de cel cu care erau obişnuite.

Să uram un sincer “Bine aţi venit la Maramu’!” simpaticelor rozătoare.

articol preluat de pe #colegii.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in blogosfera, cc #colegii and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s