Chinezu’ şi castorul

CÁSTOR, (1) castori, s.m., (2) s.n. 1. S.m. Mamifer rozător semiacvatic, lung de circa 85 cm, cu labele din spate palmate şi cu coada lăţită, care trăieşte în colonii, clădindu-şi cu măiestrie cuibul pe malul apelor; biber (Castor canadensis). 2. S.n. Blana castorului (1). ♦ Postav făcut din părul acestui animal. – Din fr., lat. castor. 

O întrebare a măcinat #oameniifaini de pe twitter la sfârşitul săptămânii trecute: “Cum a putut @chinezu să mănânce friptură de castor? Cum?!? Un animal atât de drăgălaş…”

Departamentul Ştiințific  de pe lângă aşezământul hateristic colegial a dezlegat misterul. De fapt, @chinezu a încercat să previna inundațiile ce se anunță pentru această primăvară. Citind acest articol, cel mai fain om din online-ul românesc, a realizat că îşi poate aduce aportul la reducerea pericolului de inundațiii ce amenința țărişoara care i-a fost gazda primitoare pentru a testa cauciucurile de iarnă, acum cînd iarna s-a terminat.

Înțelegînd acest lucru, castorii nu-i poartă pică. Aveți dovada în poza de mai jos:

Articol preluat şi pe #colegii

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, blogosfera, cc #colegii, fun, retele sociale and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Chinezu’ şi castorul

  1. Pingback: Chinezu’ şi castorul | #colegii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s