Cine l-a enervat pe Băsescu ?

Luni seara, Ion Iliescu a fost invitatul Sorinei Matei la RomâniaTV (Realitatea – aripa Ghiţă). Nu am urmărit emisiunea, dar bănuiesc că fostul preşedinte, în interviul acordat, l-a atacat pe Traian Băsescu. Nu-mi pot imagina alt motiv pentru care, puţin mai tarziu, Traian Băsescu a intervenit telefonic, în direct, la RealitateaTV într-o emisiune ce îl avea invitat pe Raed Arafat. Preşedintele era foarte nervos şi iritat, la un moment dat a închis telefonul, pentru ca după câteva minute să revină în direct.

A fost o uriaşă greşeală de comunicare să ataci un om cu imaginea doctorului Arafat. Nu am citit proiectul de lege privind asigurările medicale. Nu ştiu cine are dreptate în disputa dintre cei doi ( personal, sunt pentru dezvoltarea asigurărilor medicale private ), dar gestul făcut de Traian Băsescu nu face decât să sape şi mai adânc la temelia deja şubredă a popularităţii sale. Eventualele neînţelegeri dintre cei doi în privinţa legii se puteau rezolva printr-o întalnire “face to face”, nu era nevoie de un întreg circ mediatic.

Oare consilierii de la Cotroceni ce păzesc, de-l lasă pe preşedinte să facă asemenea greşeli?  Nu pot crede că nu a fost nici o persoană din staff-ul prezidenţial care să-i spună lui Traian  Băsescu despre gafa care o face intrînd într-un astfel de “dialog” cu Raed Arafat. Probabil că firea colerică a preşedintelui şi-a spus cuvântul şi de data aceasta.

Cu câteva zile în urmă, Traian Băsescu declara că este dispus să angajeze trei consilieri prezidenţiali din rândurile tinerilor români ce au absolvit studii în străinatate. După episodul de luni seara de la RealitateaTV, sunt curios să văd cine ar fi de acord să lucreze pentru cineva care nu ascultă de sfaturile primite de la cei plătiţi pentru aşa ceva.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, politica, tv and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Cine l-a enervat pe Băsescu ?

  1. Pingback: Legături periculoase (12) « Semanticus Blog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s