Neliniştile tânărului Vasile

Era noapte. Se lăsase liniştea peste Cluj.  Oraşul semăna cu o pânză de painjen ţesută din străzi şi lumini, ce se întalneşte cu constelaţiile cerului, undeva la orizont. Vasile, un tânăr blogger clujean, nu avea somn. Stătea cu ochii aţintiţi în monitorul calculatorului. Din boxe răsuna melodia “Albinuţa” a trupei Voltaj. Mii de gânduri îl măcinau. Deşi este încă tanăr, Vasile are deja patru ani de blogging în spate. Patru ani care l-au marcat. Patru ani care i-au grăbit maturizarea. E celebru. Delia Matache şi Cosmin Tudoran ştiu de el. Cunoscutul realizator de emisiuni tv Adalbert Iurea l-a căutat personal, ca să-l invite într-o emisiune. Întreaga ţară ştie cine este Vasile ! eVasile ! 

“Uf ! A fost greu ! Foarte greu !” îşi zise Vasile în sinea lui. “Unde apare succesul, apare şi invidia”. Cînd era mic, băieţii îl invidiau pe Vasile pentru ghiozdanul lui cu “Spiderman”, iar fetele pentru penarul cu “Barbie”. Acum, proiectele sale atrag invidia întregii blogosfere. Chiar şi în îndepărtata Franţă, există oameni care îl invidiază pe Vasile. Tot invidia a fost cea care l-a împiedicat să vadă Parisul.

Dar Vasile nu dezarmează. Nu se dă batut. Are multe proiecte de implementat. Ardelean fiind, Vasile se mişcă mai greu. Ideea lui a păcăli blogosfera, cum că blogul i-a fost banat de F.B.I. şi Homeland Security, i-a fost furată de un “mitic” din Bucureşti. Acum se gândeşte la un nou slogan pentru blog: “un vasile ca tot românu’ “. Speră să nu-i fure nimeni şi ideea asta. Deşi, în ziua de azi, chinezii copiază orice.

La boxe se aud ultimele acorduri din “Albinuţa”. Obosit, Vasile adormi cu capul pe tastatură. O ultimă dilemă încearcă să-i tulbure somnul: “şaorma nu e tocană, nu?”.

va urma … (poate)

P.S.: Acest text este un pamflet.

P.S. 2: poza via @aiurea

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, blogosfera, fun, personal and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Neliniştile tânărului Vasile

  1. valentin says:

    Foarte tareeee! Fiti vigilenti, cu Vasile nu-i de joaca!

  2. Pingback: Neliniştile tânărului Vasile (episodul 2): Atacul şaormelor | #colegii

  3. Pingback: Neliniştile tânărului Vasile (episodul 2): Atacul şaormelor | tre3i

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s