B’ESTFEST Summer Camp 2012

Cea de-a cincea ediţie a festivalului B’ESTFEST va avea loc în zilele de 6, 7, 8 iulie 2012, în locaţia inaugurată vara în 2011, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în nordul Bucureştiului. B’ESTFEST va păstra conceptul de “Summer Camp”, urmînd a transforma din nou islazul comunei Tunari într-un adevărat “parc de distracţii” cu scene în aer liber, terase, proiecţii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joacă, activităţi creative, expoziţii de artă, workshop-uri şi, desigur, o zonă de camping.

 Spaţiul destinat ediţiei din 2012 se va mări cu încă 5 hectare, păstrînd însă direcţia de anul acesta, cu mai multe zone de activităţi şi mai multe scene, pentru o experientă de festival completă.

B’ESTFEST Summer Camp 2012 vine cu o surpriză pentru fanii muzicii rock: o nouă scenă, dedicată în totalitate acestui gen ! De asemenea, primul nume confirmat în programul B’ESTFEST 2012 şi pe noua scenă este Kreator, nume reprezentativ al trash-metal-ului european.

Născut în 2007, B’ESTFEST a avut o evoluţie incredibilă pe parcursul primilor 3 ani, devenind tot mai curajos şi mai mare cu fiecare nouă ediţie, crescînd de la un festival de 3 zile în 2007, la unul de 4 zile în 2008 şi chiar 5 zile în 2009. B’ESTFEST a transformat multe vise în realitate, oferind publicului român, pentru prima dată, şansa de a urmări LIVE, concertele câtorva dintre cei mai cunoscuţi artişti internaţionali ! Pink, Marilyn Manson, Cypress Hill, Nelly Furtado, Judas Priest, Santana sau The Killers sunt doar câteva nume care au concertat pe scenele B’ESTFEST pe parcursul primelor trei ediţii.

2010 a reprezentat un an de pauză pentru B’ESTFEST care în 2011 a revenit sub un nou concept şi cu o nouă direcţie, propunînd publicului mult mai mult decât muzică: trei zile de experienţă şi libertate totală, într-o nouă locaţie, la iarbă verde ! Islazul comunei Tunari s-a transformat peste noapte într-un oraşel al distracţiei denumit sugestiv B’ESTFEST Park. Schimbarea locului de desfaşurare nu a reprezentat singurul element de noutate al acestui nou episod de B’ESTFEST, ci şi conceptul în jurul căruia a fost construit întregul festival. Transformat într-un Summer Camp veritabil, B’ESTFEST şi-a întampinat publicului nu doar cu muzică live ci şi cu nenumarate alte activităţi: un adevărat “parc de distracţii” pentru copiii mici şi mari, proiecţii de film, zone de sport, locuri de joacă, relaxare, activităţi creative, expoziţii de artă, bazar, workshop-uri, terase precum şi o zonă de camping !

Ştiri de ultima oră sau noutăţi cu privire la noua ediţie vor fi publicate atât pe site-ul bestfest.ro cât şi pe paginile oficiale de Facebook şi Twitter.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in concerte, informatii, muzica, personal, recomandari, show and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s