Cum a devenit Constanţa al 27-lea stat brazilian

Geoana e suspendat, trece la preşedenţia senatului Titus Corlăţean.

Băsescu e suspendat, Corlăţean devine preşedinte până se stabileşte prin vot un nou locatar la Cotroceni (sper să nu îi treacă prin minte lui Şova să-i propună vreo rocadă cu Crinuţ)

Titus îi va plăti lui Mazăre ofensa, primarul constănţean fuge cu un vapor cu berbecuţi în Siria, şi de acolo în Brazilia. Constanţa în doliu, cere secesiunea.

Bucureştiul se opune. Iliescu cere unităţilor de blindate din sudul şi estul ţării să intervină.

TV Neptun dă în direct dosarele tuturor politicienilor care au luat şpagă din port. Stupoare la Bucureşti. Toţi au luat. Populaţia, coordonată prin telefoane de către Vanghelie, răstoarnă guvernul.

În acest timp, Mazăre îşi pune bascul revoluţionar şi o convinge pe Dilma că e momentul ca puterea emergentă Brazilia să aibă un cap de pod în Europa.

La Bucureşti încăierarea politicienilor e generală. Armata a înconjurat Bucureştiul şi a stabilit că ultimul politician în viaţă devine preşedinte.

Dilma trimite două unităţi desantate de dansatoare de samba. Pensionarii, cu ochii plini de speranţă, votează alipirea la Federaţia Braziliană. El Comandante Mazăre îl trimite pe Constantinescu să organizeze mişcări de deşteptare naţională Dobrogeană la Varna. Adoarme în Vama Veche şi mişcarea eşuează pentru moment.

Antenele şi Realităţile transmit non stop luptele din Casa Poporului. Alianţele sunt permanent răsturnate, trădările sunt spectaculoase. Iliescu, într-o toaletă, roteşte la greu conducerea PSD-ului.

Creatori “Call of Duty” şi “Battlefield” negociază cu Hrebenciuc drepturile pentru reproducerea luptelor. Hrebenciuc devine acţionar principal la Activision şi Electronic Arts.

Primul decret al lui El Comandante: în noul stat al federaţiei va fi permanent vară şi bucureştenii vor plăti taxă de barieră la fiecare intersecţie. În cluburile pensionarilor, dansatoarele fac prăpăd dansând.

El Comandante pune la cale planuri pentru preluarea puterii în capitala Brasilia.

Şeful de Stat Major pe Viaţă, Gabriel Oprea îl instaurează Preşedinte pe Viaţa al României pe ultimul politician supravieţuitor, Radu Duda. Acesta divorţează, şi ca parte a tratatului de pace semnat cu Dobrogea, primeşte o gardă de corp de amazoane de la El Comandante.

Şi toate acestea pentru că Ponta…

 

Advertisements
Gallery | This entry was posted in arogante, Dobrogea mândră grădină, fun. Bookmark the permalink.

One Response to Cum a devenit Constanţa al 27-lea stat brazilian

  1. semanticus says:

    hahahaha ! seria Tanar si nelinistit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s