Miroase-mi tweet-ul !!!

În ziua de azi, este o afacere periculoasă  să numeşti orice inovaţie tech ca fiind prostească. Nici nu îţi dai seama cînd acea companie va ajunge să valoreze câteva miliarde. De exemplu, este greu de imaginat câţi oameni îşi vor dori noul gadget numit Olly, un USB plug-in care va permite să se asocieze mirosuri cu “ping-ul” computerului. Creatorii par să fi făcut acest gadget doar pentru distracţie, dar încă nimeni nu pare să fi recunoscut potenţialul său pentru surzi, de exemplu.

Olly este o cutie albă în care se plasează esenţa de parfum pe care doriţi să o emită atunci când primiţi e-mailuri, tweet-uri sau memento-uri. Există posibilitatea să atribuiţi un parfum separat pentru fiecare serviciu.

Ar fi interesant de adaptat un astfel de dispozitiv pentru TV. Să mă uit la RealitateaTV şi să o văd pe Monica Tatoiu, iar dispozitivul să emane un parfum de la Oriflame. Sau un suav parfum de vodcă “Şoricelul” atunci cînd pe ecran apare domnul Nicolae Vacăroiu. Nici nu vreau să mă gândesc ce “parfum” ar putea fi asociat lui Corneliu Vadim Tudor. Probabil ca am fi nevoiti să părăsim încăperea în care vizionam programul respectiv din cauza mirosurilor pestilenţiale.

sursa aici.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, fun, informatii, international, internet, personal and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Miroase-mi tweet-ul !!!

  1. Marieta says:

    Cam la fel ar trebui să fie şi în cazul lui Traian Băsescu, asta dacă ar fi să ne orientăm după nume 🙂

  2. ikinga says:

    Am mai auzit de ceva asemanator, au incercat sa implementeze un sistem de genul in cinematografe ca sa fie experienta si mai reala. In acel caz trebuie sa fi foarte atent ce film iti alegi. Ai vazut “The billionair”?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s