Uneori chiar este prea târziu

O vorbă din bătrâni spune: “Mai bine mai târziu, decât niciodată”. Nu cred că aceasta se poate aplica și în cazul domnului Mircea Geoană.

Luni seară, la ședința de plen a Senatului, Mircea Geoană i-a spus pe un ton batjocoritor lui Titus Corlățean : “Du-te, bă, și fă-ți o poză cu scaunul de președinte al Senatului că cu atât o să te alegi. Te-am făcut secretar general al PSD….”  ( cf. evz.ro  ).

sursa foto: b1.ro

Geoană i-a reproșat că, după ce l-a făcut secretar general al PSD, s-a grăbit să-i ia locul la primul semn dat de președintele PSD Victor Ponta.

Cam târziu s-a trezit Mircea Geoană să arate că eticheta pusă de Ion Iliescu nu este adevărată. După ce, în 2009 a fost susținut de aproape întreg spectrul politic și a reusit să fie președinte doar pentru o noapte, acum a început să se înfoaie la vechii săi colaboratori și să faca apel la milioanele de voturi pe care le are in spate ( sic ! ). Nu îl agreez pe  Titus Corlățean, dar trebuie să recunosc că este unul dintre politicienii români care au un comportament civilizat și un discurs pe care de multe ori l-am putea numi “de bun simț”.
E trist că un om care a încercat să-și facă un brand personal din faptul că este un fost diplomat și foloseste un limbaj elevat, a inceput să-și dea în petec și să ne facă să ne amintim că “la bază” este inginer.

P.S.:  O ipoteza interesantă ( și destul de vehiculată prin saloanele bucureștene ) despre viitorul politic al lui Mircea Geoană, găsim pe site-ul hotnews.ro .

 

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, fun, politica and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s