PSD nu înseamnă Ponta-Sârbu-Daciana

Dacă mai era nevoie de incă un argument că trăim în țara lui Caragiale, să urmărim declarația primarului comunei Farcaş, jud. Dolj, Ilie Nemţaru:

“În organizaţia judeţeană, toţi primarii în unanimitate au fost împotriva primirii vreunei sancţiuni de către dnul Geoană şi să se încerce o mediere la acest dialog neprincipial şi nepregătit. (…) Eu aş sancţiona pe toţi juriştii din PSD care au creat această enormitate, iar dnul Ponta să-şi ceară scuze dnului Geoană, pentru că PSD nu înseamnă Ponta-Sârbu-Daciana, înseamnă Partidul Social Democrat”

Imediat după declarația primarului susținător al lui Mircea Geoană, replica a venit din partea Ligii Aleșilor Locali a PSD Dolj și a Biroului Permanent Județean al PSD Dolj:

“Luând act cu surprindere de declarațiile primarului din comuna Fărcaș, Ilie Nemțaru, Liga Aleșilor Locali a PSD Dolj și Biroul Permanent Județean al PSD Dolj se delimitează de afirmațiile publice ale acestuia, care au fost făcute în nume personal, fără consultarea și mandatul forurilor de conducere ale organizației județene. Considerăm că primarul localității Fărcaș, Ilie Nemțaru, dă dovadă că nu a înțeles subiectele dezbătute și mesajul de unitate al organizației PSD Dolj asumat, în urma întâlnirii la care a participat”.

Concluzia despre situația din PSD a fost cel mai bine ilustrată la malul mării, unde Radu Mazăre a declarat:  “În PSD e ţigăneală“.

sursă știre și foto: realitatea.net

 

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, politica and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s