Vienna Classic Christmas, în decembrie, la Constanţa

Strauss Festival Orchestra Vienna, sub bagheta dirijorului Peter Guth,
aduce, pentru al treilea an consecutiv, fascinaţia muzicii vieneze în
Romania. Spectacolul este programat sâmbătă, 17 decembrie, la ora
19.00, la Casa de Cultură din Constanţa.

Va fi un spectacol în care măiestria orchestrei vieneze Strauss Festival, sub bagheta dirijorului Peter Guth, se vor îmbina perfect cu timbrul impresionant al sopranei Monika Mosser şi graţia corpului de balet Pegani.

Personajul cheie al spectacolului este însuşi dirijorul Peter Guth, liderul artistic şi dirijorul Orchestrei Strauss Festival din Viena, pe care a fondat-o în 1978.

Monika Mosser este o artistă cu adevărat vieneză. Născută în capitala mondială a muzicii clasice, educată la Conservatorul şi la Universitatea de Muzică din Viena, a câştigat Concursul Internaţional de Operetă „Nico Dostal”, începându-şi apoi cariera de solistă la Opera Naţională din Viena. Fiind atât soprană, cât şi dansatoare, Monika Mosser are un repertoriu larg şi divers, care cuprinde arii de operă, operete, dar şi musical-uri celebre. Performanţele Monikai Mosser au încântat audienţele de pe toate continentele. Este prima soprană din Europa de Vest invitată în Rusia într-un turneu împreună cu Strauss Festival Orchestra. În Shanghai, a impresionat publicul nu doar cu vocea sa minunată, ci şi cu dansurile acrobatice executate.

Biletele pentru spectacolul Vienna Classic Christmas pot fi cumpărate de la Casa de Cultură din Constanţa şi de pe site-urile http://www.vandbilete.ro, http://www.bilete.ro, http://www.biletoo.ro, http://www.blt.ro, http://www.eventim.ro. Costă între 100 şi 150 de lei.

ştirea de aici.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in concerte, Constanta, informatii, recomandari and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s