Bravo Ponta !

Sincer nu cred că viitorul prim ministru al României (Doamne fereşte!) are umilinţa de a tasta pe blog-ul “personal”. E mai degrabă o încercare de a părea “normal” într-un partid din ale cărui pixuri fermecate se năşteau bugete judeţene. Ba mai mult, sunt gata să pariez că postarea de azi e scrisă de altcineva, de o femeie, trecută de 45 de ani, fumătoare, cu ceva kg. în plus, şi cu umanioarele la baza. Câteva modeste observaţii :

1) După “dictator sau iresponsabil patologic” nu ai ce să mai adaugi, de aceea autoarea nici nu s-a mai obosit să dea un sens la ce urmează la primul punct. Pe vremuri, în democraţia populară al cărui demn nepot este, orice document către autorităţi se încheia cu ceva de genul “Trăiască lupta pentru pace!” Văd că noile clişee ale stângii sunt să se plângă de “dictatorul sau iresponsabilul patologic care”… bla bla… Placa asta a început să se tocească. Am înţeles, voi o să veniţi la guvernare promiţând sânge, trudă, lacrimi şi sudoare, iar hoi polloi o să vă voteze până o să ajungeţi la scorurile din sondajele pe care vi le comandaţi acum. Keep dreaming!

2) Precum adolescenţii care povestesc oricui prima întâlnire sexuală, aşa şi viitorul nostru prim ministru, pomeneşte tuturor, emoţionat, când a priceput prima oară puţină economie. Sau aşa cel puţin crede. “Ţin minte ca şi acum! Era prin 2010. Stăteam cu Stiglitz la un Uzo mic. Atunci am înţeles! FMI-ul e un vampir care suge sângele clasei muncitoare. Ahhhh ce o să îi fac când o să îl prind pe FMI-ul ăsta, mama lui de fascist !!!!!”

3) În ultimul timp se ghiceşte un uşor tremur în voce când pomeniţi de Mihai I. Sunteţi gata să îmi spuneţi câţi români cunoşteau prevederile tratatului semnat în 1883 între România şi Imperiul Austro-Ungar? Sau, ca să mă apropii de ascendenţii dumneavoastră ideologici, câţi dintre români ştiau ce conţin actele semnate de puterea instaurată de tancurile Armatei Roşii?

4) Asta cu “marea finanţă” poate fi depăşită doar dacă ar fi pomenit de protocoalele secrete ale înţelepţilor Sionului. Stai, pomeneşte totuşi de “guverne mondiale”. E momentul când am început să mă rog să am dreptate când zic că postarea e scrisă de altcineva. Se sparie gândul că viitorul prim ministru al României, gândeşte şi se exprimă în clişee demne de propaganda naţional socialistă.

5) Domnu’ Năstase, domnu’ Năstase, Victoraş se obrăzniceşte! Sau îşi dă seama că nu va ajunge în veci în executivul României, de începe să peroreze de “ipocrizia” guvernelor din Franţa şi din Germania. Vezi că teutonii nu prea au simţul umorului. Aştept cu interes momentul când, după o îndelungată guvernare PSD-istă (Doamne fereşte!), România va fi egala Germaniei. Dar nu îmi ţin respiraţia până atunci…

6) “Nici o decizie impusă cu forţa nu poate da rezultate pozitive” – priceless! Da, toţi şcolarii învaţă de plăcere, toţi adulţii fac luni de dimineaţă pasul ştrengarului în drum spre muncă, şi aşa mai departe. Dacă tot e aşa de budist domnul Ponta, de ce a mai încercat să fie procuror când era ceva mai tânăr? Sau, hai să abolim Codul Penal! Sunt convins că atunci când era şeful corpului de control lucra numai cu duhul blândeţii. Nenea Iliescu ştie ce prost staţi la capitolul marxism? Fără “forţă” nimic nu e posibil în marxism, de la revoluţie, până la omul nou. Şi dacă tot crede atât de tare domnul Ponta în forţa (nah drace) persuasiunii sale, de ce nu îi convinge pe colegii domniei sale (membrii şi susţinători) să renunţe la jumătate din avere, aşa de dragul săracilor din ţară asta. Ne-ar demonstra şi marxism, şi putere de convingere.

 

Advertisements
Gallery | This entry was posted in arogante and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Bravo Ponta !

  1. semanticus says:

    haha ! bravos ! si eu cred ca nu a scris Ponta.

  2. Ponta a scris la Zoso pe blog in 2009. M-am stricat de ras.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s