La Washington, birjar, la Washington !

Nici nu a apucat bine să se încheie emisiunea lui Stelian Tănase de la RealitateaTv care l-a avut invitat pe Mircea Geoană, că Victor Ponta a şi sărit ca ars împotriva recordmenului la ţopăieli din decembrie 2009.

În emisiunea mai sus menţionată, Mircea Geoană a anunţat că va face o vizită în S.U.A. Conform surselor celor de la ziare.com, mai marii PSD s-au înfuriat luni în şedinţa de BPN că Geoana nici nu i-a informat că pleacă şi a trimis săptămâna trecută un comunicat sec în care informa că va pleca în America în numele Senatului. De fapt, vizita lui Mircea Geoană în S.U.A. nu se efectuează sub egida Senatului şi nici nu este plătită de instituţie, fiind vorba de o serie de evenimente sub egida Institutului Aspen, cu care Mircea Geoană colaborează de mult timp.

Anunţul vizitei lui Mircea Geoană în S.U.A. i-a agitat pe USL-işti şi în special pe PSD-işti, deoarece preşedintele Senatului ştia de intenţia liderilor USL de a merge şi ei în America şi a început să facă demersuri pe langă americani în vederea deplasării, pentru a se bucura el, şi nu Ponta şi Antonescu, de beneficiile de imagine ce vin în urma unei asemenea acţiuni politice.

Conform anunţului lui Victor Ponta, alături de cei doi co-preşedinţi ai USL, la vizita de la Washington din februarie 2012, va participa şi Sorin Oprescu. De remarcat că cei doi conducatori ai USL sunt de nedesparţit în ultimul timp. Chiar şi la discursul pe care Regele Mihai I l-a susţinut în Parlament, Victor şi Crin au stat în aceiaşi bancă.

E amuzant să vezi care sunt preocupările liderilor opoziţiei în anul preelectoral 2011. De abia aştept ca, după efectuarea vizitelor, să urmaresc dezbaterile televizate despre în care anexă a Casei Albe au fost primiţi liderii USL.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, politica and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to La Washington, birjar, la Washington !

  1. Marieta says:

    Am scris înainte de această ultimă hârjoneală PSD-istă că mi se pare că Geoană are agendă separată şi e coadă de topor în USL. Poate că nu e aşa de prost cum pare.

    • Conte says:

      Am citit ce ai scris. Eu cred ca el asteapta sa fie dat afara din PSD. Au mai fost zvonuri despre trecerea lui la PC ( si chiar la UNPR ).

  2. Pingback: Mircea Geoană, acest Bănel Nicoliţă al politicii româneşti | tre3i

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s