La muncă sclavi, trebuie să plătiţi o nouă taxă!

Faptul că una din nenumăratele lipitori de pe spatele românilor a hotărât să ne mai sugă o taxă nu e nici o mirare. Dar când dau explicaţii publice aiuritoare asupra deciziilor tembele pe care le iau, încep să mă enervez. Deci domniile lor spun că noile taxe pe care le-au fixat service-urilor auto nu ar trebui să influenţeze costurile reparaţiilor.
Handicapaţilor, orice taxă este suportată de consumatorul final !!!
Dacă voi nu aveţi nici o treabă cu modul în care funcţionează o afacere, vă spun eu. Orice taxă pe care o fixează şeful de sclavi (Statul) e suportată tot de sclavi, că nici un întreprinzător nu o să fie tembel să aducă bani de acasă pentru a plăti. Şi orice taxă de acest gen sărăceşte de două ori pe hoi polloi: o dată prin faptul că prestatorul de servicii o introduce, cum e şi normal, în preţul serviciului şi a doua oară prin faptul că introduce bariere de intrare în piaţă pentru alţi prestatori de servicii, iar cei existenţi au posibilitatea de a creşte preţul solicitat datorită unei concurenţe scăzute.

De când e în opoziţie şi Crinutz l-a tras cumva pe linie moartă, simpaticul domn Varujan Vosganian are prea mult timp liber: Bugetul pe 2012 va fi rezultatul buimăcelii şi a unor tentaţii viclene
Pot să te întreb, bugetul pe 2008, a fost rezultatul a…
A) o formulă matematică prost aplicată
B) unui moment de lirism acompaniat de un single malţ vârstnic?
C) buimăceală şi tentaţii viclene? (deh, alegeri de câştigat şi atunci şi acum)
D) a fost un exemplu de “meserie, te halesc”?

Laszlo Borbely: UE va impune o taxă de poluare pentru centralele de apartament, din 2013 sau 2015.
Hai să o lămurim. Nu ştiu dacă UE are puterea de a impune în acest moment o astfel de taxă. Nu ştiu dacă va mai exista sus numita organizaţie până în 2013 sau 2015. Dar nenea ministru’, te rog nu mai mânca… Centralele de apartament sunt supuse reviziilor odată la doi ani, revizii cu ocazia cărora sunt măsurate şi emisiile de noxe. Dacă nu respectă normele fixate deja (şi sunt convins că suntem mai europeni decât luxemburghezii la tâmpenii adoptate pe nemestecate), pa pa, aviz de exploatare al centralei. În comparaţie cu ceea ce emit eu, CET-ul din oraş e un adevărat Cernobâl (păstrând proporţiile), ca să nu mai vorbesc de rafinăria din apropiere, care îmi îngălbeneşte geamurile la fiecare ploaie. Deci nu poate fi vorba de o “taxă de poluare”
De ce nu spuneţi adevărul? E o acciză, o suprataxă. Aşa vă trebuie ‘rea-ţi ai dracului, aţi vrut să scăpaţi de CET şi RADET? Păi, … o să plătiţi voi oricum pentru toate pierderile, furturile, sifonările de fonduri, contractele căpuşă, etc.

La muncă sclavi, trebuie să plătiţi o nouă taxă!

Advertisements
Gallery | This entry was posted in arogante. Bookmark the permalink.

2 Responses to La muncă sclavi, trebuie să plătiţi o nouă taxă!

 1. Marieta says:

  1. RAR a spus că nu AR trebui să influenţeze, nu că nu va influenţa. Şi-au luat măsurile de precauţie.
  2. Mă îngrozesc la gândul că neica nimeni ăştia vor ajunge la putere. Cu exact aceiaşi oameni de acum ţâşpe ani, un exemplu fiind domnul Vosganian care-o arde pe la televiziuni, la fel ca şeful lui, la fel ca Ponta şi tot USL-ul. În stilul ăsta ne mai mâncăm zilele cu PDL&compania, măcar cu fundul doamnei Udrea suntem obişnuiţi. Alegerile nu se câştigă la televizor.
  3. E foame mare aşa că mai punem o taxă. Mantaua regulilor impuse de cretini care ne spun că dacă morcovul nu e aşa şi pe dincolo, se aruncă, în timp ce pe partea cealaltă a lumii se moare de foame, mantaua deci este cuprinzătoare. E bir pe fumărit, desigur că nu vede nimeni Copşa Mică, nici Azomureş, nici Smithfield (ex Comtim). Aia fumăresc şi poluează hectare fără probleme pentru că domnul Borbely priveşte spre centrala mea de apartament. Sunt curioasă cum vor contoriza nivelul de poluare, centralele de apartament funcţionează după bunul plac al proprietarului. La mine(eu mi-am făcut singură termoizolare) funcţionează de la 16,30 până ce mă culc şi dacă e iarnă grea, atunci o pornesc o oră dimineaţa până ce plec la serviciu. De ce să plătesc la fel cu cel care-o foloseşte nonstop? Sper să nu dau idei cu obligativitatea unui nu ştiu ce aparat de măsură…

  • abulafia89 says:

   Cu tot respectul Marieta, afirmaţia lor este şi cretină (orice taxă se reflectă în preţul cu amănuntul al bunului său serviciului taxat) şi neavenită (de când până când o agenţie monopolistă şi quasiguvernamentala îşi dă cu părerea despre formarea preţurilor pe piaţa liberă). Dacă ar fi să vizualizez moaca celui care a făcut comentariul sigur văd un zâmbet gen Pogea argumentând impozitul forfetar.
   În rest, ăştia sunt, cu ei defilăm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s