Inspiraţia naivă a pictorilor români

Cârcotaşii care se plâng de soarta culturii româneşti în vremurile tranziţiei, primesc o nouă lovitură. În ultimul timp, inspiraţia pictorilor noştri este debordantă. După Elena Udrea şi Gheorghe “Pinalty” Ştefan imortalizaţi în telescaun şi Traian Băsescu si Emil Boc pictaţi la Timişoara, iată că la Galeria de Artă Naivă a Muzeului Judeţean Argeş a fost expus un tablou cu numele “Adam şi Eva” care-i prezintă pe Traian Băsescu şi Elena Udrea goi puşcă lângă copacul cunoştinţei binelui şi răului din grădina Edenului. Băsescu este reprezentat gravid, iar în rolul şarpelui apare Ion Iliescu, care are pe frunte emblema comunismului, Secera şi ciocanul.

sursă foto & ştire: realitatea.net & adevarul.ro

Pictura, care aparţine lui Calistrat Robu, din Iaşi, nu este singura care îl are în prim plan pe preşedintele României. Într-un alt tablou al aceluiaşi autor, intitulat “Moartea celor care au creat criza” apare Traian Băsescu mort, în cosciug.

Lăsaînd la o parte ridicolul stituaţiei, cred că nimeni nu ar mai face glume pe seama unor asemenea “creaţii artistice” dacă în ele ar aparea Traian Băsescu inaugurind vreo 800 – 900 km de autostradă.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
This entry was posted in arogante, expozitii, fun, politica, ziare and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Inspiraţia naivă a pictorilor români

  1. Marieta says:

    L-ai uitat din galeria marilor oameni ai neamului pe Emil Boc în solo spot http://www.ftr.ro/artistul-care-l-a-pictat-pe-boc-mi-se-pare-simpatic-47965.php

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s