Fiecare cu Realitatea lui

Expresia “România – ţara lui Caragiale” este foarte des folosită. Mai nou, cred că această expresie ar trebui înlocuită cu “România – ţara lui Urmuz”.

Cea mai nouă dovadă în sprijinul afirmaţiei mele o reprezintă situaţia absurdă de la RealitateaTV. Sau mai bine zis, situaţia “Realităţilor TV” . Da ! Avem două posturi care se bat pe aceiasi marcă : “Realitatea lui Sebastian Ghiţă” şi “Realitatea lui  Elan Schwartzenberg”.

Emisia RealitateaTV a fost preluată, astăzi, la ora 18.00, de echipa redacţională controlată de patronul Elan Schwartzenberg. Echipa redacţională a lui Elan Schwartzenberg este condusă de Sergiu Toader. Transmisia nu se face de la sediul din Casa Presei, ci de la clădirea Willbrook.

În timp ce scriu aceste rânduri, semnalul RealitateaTV din sediul Willbrook este preluat de RCS & RDS şi UPC. Nu se ştie încă dacă există operatori de cablu care preiau semnalul de la vechiul sediu ( situat la Casa Presei ), cel controlat de Sebastian Ghiţă. Unele zvonuri spun că platforma Dolce ar prelua semnalul emis de postul controlat de Sebastian Ghiţă.

Oricum se va termina acest război pentru controlul televiziunii de ştiri, ridicolul care a acoperit această afacere nu va putea fi şters asa uşor. Şi aşa prestigiul de care se bucura RealitateaTV a avut de suferit după implicarea partizană a acesteia în campaniile electorale, precum şi de umbra controversatului SOV, care pluteşte deasupra ambelor pretendente la titulatura de RealitateaTV.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in fun, tv and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Fiecare cu Realitatea lui

 1. Marieta says:

  A fost ciudată de la bun început tranzacţia prin care SOV a vândut ce a vândut lui Ghiţă şi apoi a mai vândut habar n-am ce lui Elan. Un lanţ de firme care gestionau Realitatea, Realitatea Media, Dragoş Stanca se ocupă de nu ştiu ce, etc
  Vreau să spun cu subiect şi predicat că am o slăbiciune motivată pentru Cristi Dorombach, poate voi scrie odată cum l-am perceput eu.
  Păcat că Realitatea se prăbuşeşte în ridicol.

 2. Conte says:

  Cu Ghita, SOV a incheiat un contract de management al postului. Lui Elan i l-a vandut. Oricum, e foarte incurcat ce a fost pe acolo.
  Despre Piticu, atat pot sa spun : e cel mai frecventabil dintre A-listeri. Nu are aroganta celorlalti.

 3. Jobeth says:

  Thanks for the inhsigt. It brings light into the dark!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s