Vizitaţi grădina lui Mazăre !!!

Vineri, la Mamaia, USL a lansat strategia sa pentru turism. Aceasta va fi aplicată dacă uniunea va ajunge la guvernare în anul 2012.

Înainte de a arunca o privire asupra strategiei, se cuvine să le dăm social-liberalilor o bilă neagră. Cum să lansezi o asemenea strategie, în acelaşi weekend în care se desfăşoară un eveniment de amploare planetară, aşa cum a fost nunta lui Cristi Borcea cu Alina Vidican ? E clar, cineva din cadrul USL-ului ar trebui să plătească pentru această greşeală de începator într-ale PR-ului.

Totuşi, trebuie să dam şi o bilă albă prezentării viziunii USL asupra turismului românesc. Aceasta se acordă pentru alegerea lui Radu Mazăre în rolul de promotor al acestei strategii.

sursă foto

Ajutat  de domnişoarele de la intrare care îi întâmpinau pe invitaţi, mimi care reprezentau atracţiile turistice cu care România (doi surferi, un DJ, un biciclist, doi turişti montani şi doi tineri îmbrăcaţi în costume populare) ar putea să-i convingă pe turiştii străini să ne viziteze, Radu Mazăre şi-a ţinut obişnuitul discurs despre viziunea sa asupra turismului pe litoralul românesc.

“Trebuie sa ieşim cu ceva ce altii nu ofera, anume turism fara constrangere, cu reguli putine. Sunt foarte putine locurile in Europa in care te duci ca turist in club, petreci toata noaptea şi fumezi. Este o promovare pe un segment de turişti care vor sa faca aşa ceva. Sunt foarte putine locuri de agrement pe mare in care poti face skijet fara permis. Trebuie sa te duci la mama dracu’ din statiune. Sa ieşim ca şi brand cu acest statut de turism fara constrangeri”, a spus Radu Mazăre în discursul de lansare a strategiei.

Orbit de apariţia edilului de la malul marii, auditoriul nu prea a fost atent la celelalte componente ale strategiei USL pentru turismul românesc. Acestea sunt o gramadă de promisiuni legate de infrastructură ( peste 1.200 de kilometri de autostradă ), aquapark-uri, programul “Superski în Carpaţi”. Nu putem trece cu vederea nici programul “Prima piscină”, deşi cred că mai întâi ar trebui promovat programul “Prima budă”.

Orice ar zice carcotaşii, după 2012 trebuie să ne pregătim pentru o avalanşă de turişti străini, care vor da navală sa vadă frumuseţile patriei sub noul slogan turistic al României : “Vizitaţi grădina lui Mazăre !”

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
This entry was posted in arogante, Constanta, Dobrogea mândră grădină, economie, personal, politica, turism and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Vizitaţi grădina lui Mazăre !!!

  1. semanticus says:

    Da, bravos, bine punctat, inclusiv la suprapunerea cu nunta istorica. Poza de exceptie, foarte sugestiva pentru ambitiile USL in materie de turism.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s