S-a stins lumina pe Naţional Arena

S-a stins lumina de la nocturna Naţional Arena, e timpul să ne dăm şi noi cu părerea despre inaugurarea stadionului.

Dacă tot nu a venit Argentina pe Naţional Arena, primarul Oprescu s-a gândit că o “inaugurare” cu boborul ar da bine la imaginea sa. Cum Emil Boc şi Anca Boagiu au obosit de la atâtea taieri de panglici pe la fel de fel de sferturi de autostrăzi şi poduri neterminate, Sorin Oprescu nu putea rămâne mai prejos. Probabil ca i s-a deschis apetitul de la inaugurarea Pasajului Basarab.

sursă foto: antena3.ro

Dintre cei un milion de bucureşteni aşteptaţi de Sorin Oprescu la stadion, doar vreo 100.000 au răspuns invitaţiei primarului. E adevărat că prezenţa lui Vadim ( însoţit de nelipsitul Marinescu-Bideu ) a compensat lipsa celorlalţi 900.000 de bucureşteni. Cu competenţa-i proverbială, Vadim a decretat că stadionul este demn de mileniul trei. Atât ! Nu mai este nevoie de Argentina !

Nu am înţeles apetitul bucurestenilor pentru vizitarea stadionului. Singurul stadion pe care l-am vizitat, în alt scop decât un meci de fotbal sau un concert, a fost Camp Nou din Barcelona. Dar Camp Nou înseamnă istorie, pe cînd Naţional Arena nu înseamna încă nimic din punctul ăsta de vedere. Și sunt puţine sanse ca în viitorul apropiat echipa de fotbal a României să “facă” istorie pe Naţional Arena. Personal, nu cred că voi merge să văd vreun meci de fotbal al naţionalei lui Piţurcă pe noul stadion, dar sper să am ocazia să văd cât mai multe concerte. Apropo de concerte, “primarul bestial, care face totul legal” nu a scăpat prilejul de a reaminti de concertul U2 pe care îl tot promite de vreun an.

Probabil  că cea mai buna inaugurare a stadionul ar fi fost transmisia în direct , pe ecranele gigant, a meciului naţionalei noastre cu marea echipă din San Marino ( ideea nu îmi aparţine, este a lui Radu Banciu ).

Oprescu mai inaugurează o lucrare începută de alţii, dar nu mai suflă nici un cuvant despre proiectul autostrăzii suspendate ce a facut deliciul tuturor în campania electorală.

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
This entry was posted in fotbal, personal, politica, sport and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s