Declaraţii, declaraţii, declaraţii


Acum, când până şi la New York s-au oficializat parteneriatele, mulţi bărbaţi, fie ei şi politici, vor trebui să îşi clarifice situaţia.
Crinutz risipeşte bârfele de bigamie: “Numai unul din cei doi îmi este partener, respectiv domnul Voiculescu“.
Problemă a fost când domnul Profesor, trezit brusc din picoteală, şi-a anunţat intenţia de a demara nici mai mult nici mai puţin decât modificarea Constituţiei, astfel încât Băsescu să poată fi suspendat “la iniţiativa a un milion de cetăţeni cu drept de vot“.
Domnul Ponta, neînţelegând de ce tinereţii sale i-a fost preferată maturitatea domnului Profesor, declara imediat: “Nu îmi place ideea asta de suspendare de preşedinţi“. Asta era luni.
Miercuri, consecvent şi atins la speranţa fierbinte de a fi odată şi odată premier, declară: “Băsescu trebuie suspendat, judecat şi băgat la închisoare dacă USL obţine 50%+1 şi nu-i numeşte premierul“. În opinia primului copilot dintre jurişti “Scrie clar în Constituţie că trebuie să numească un premier de la USL, dacă nu o face înseamnă că dă o lovitură de stat “.
Am tot căutat în cuprinsul buclucaşei legi, şi surpriză, nu scrie nimic de USL.
Şi, mai uşor cu “lovitura de stat” pe scări, stimabile. Singurul contemporan care a făcut dovada temeinică că înţelege ce şi cum cu “lovitura de stat”, umblă nestingherit pe la domnia ta prin sediu.

Crinutz: “Ultima speranţă a lui Băsescu se leagă de posibilitatea unor disensiuni în interiorul PNL“.
Tind să cred că ultima speranţă a lui Băsescu sunteţi voi doi, cele două flori ambalate în roşul sângeriu al USL-ului.

Legendara ta putere de muncă împletită cu gândirea calmă şi strategică a lui Viorel* constituie nu doar speranţa, ci singura garanţie, că Băsescu va continua să aibă un cuvânt de spus în circul obosit numit politică dâmboviţeană.

Aura Vasile, vicelider PSD: Jeffrey Franks, este “diavolul cu pantofii găuriţi, trimis de Scaraoschi pentru distrugerea poporului român“. Las la o parte limbajul studiat apocaliptic al distinsei vicelidere.

Doresc să îi transmit că îi înţeleg perfect furia. Adică colegii dânsei de prin parlament nu ştiu cum să facă rost de Scabal, Brioni, sau hai, fie şi o pereche de Antoni, şi contabilii ăştia de la FMI vin cu pantofi găuriţi şi mănâncă covrigi prin oraş, cot la cot cu hoi polloi. Păi unde mama dracului ne trezim (scuzaţi limbajul de autobază). Ce exemplu dăm noi?

*Victor Viorel Ponta

 

Advertisements
Gallery | This entry was posted in arogante and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Declaraţii, declaraţii, declaraţii

  1. ela says:

    😆

  2. semanticus says:

    hahaha Aura Vasile ! vai dar nu se poate !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s