Cum va rămâne Radu Mazăre în memoria constănţenilor

Dupa ce a pozat pentru revista “Tabu” în chip de Jack Sparrow , descoperim prin intermediul revistei Kamikaze ( căreia îi mulţumim din inimă ) , că domnul Radu Mazăre este  şi un fin iubitor de artă.

Din câte am înţeles din articolul revistei mai sus amintite, extraordinara operă de artă este expusă în living-ul domnului primar. Cred că sunt în asentimentul covarşitoareai majoriţăti a constănţenilor, că aceasta nu poate fi decat o soluţie de moment. Cu toţii aşteptăm cu nerabdare ca tabloul înfăţişînd-ul pe iubitul conducător al Tomis-ului să fie expus într-o sală special amenajată la Muzeul de Artă din Constanţa.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in arogante, Constanta, Dobrogea mândră grădină, fun, politica, ziare and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cum va rămâne Radu Mazăre în memoria constănţenilor

  1. 😀
    Sa isi dea si o medalie de cel mai iubit fiu al Moldovei de jos. Asta pana nu da iar dracului in toamna uniforma de Oberst din camara sa nu intineze nobilele idealuri ale revolutiei chegargaristie.

    • Conte says:

      Cind vine toamna, nea Radu se retrage la Rio. In Constanta totul merge ceas si se plictiseste sa gestioneze doar treburile curente ale urbei. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s