Argentina nu mai vine

Meciul cu Argentina trebuia să fie momentul de glorie al lui Mircea Sandu. In lipsa rezultatelor naţionalei, inaugurarea unui stadion la standarde UEFA, într-un meci cu Argentina, era singurul atu cu care se putea lăuda Sandu în faţa microbiştilor.

Nu cred că Mircea Sandu are vreo vină directă pentru refuzul Argentinei de a-şi onora angajamentul luat încă din toamna anului trecut.  Vina lui Mircea Sandu constă în faptul că patronează un fotbal în care blaturile, potlogăriile şi şmecheriile sunt la ordinea zilei. Un fotbal al cărei echipă naţională se luptă din greu pentru locul 5 cu Luxemburgul.

Nu cred că Argentina îşi putea permite să rupă contractul cu reprezentanta unui fotbal care înseamnă ceva în lume. Din păcate, România nu mai reprezintă nimic în fotbalul mare.

Alături de Mitică Dragomir, Sandu reprezintă tot ceea ce este mai murdar în fotbalul românesc. Amandoi au patronat cu seninatate demolarea echipelor de juniori, au permis samsarilor să mişune pe lângă echipa naţională, au jonglat cu competenţele diverselor comisii de pe la ligă sau federaţie. Mitică Dragomir şi Mircea Sandu sunt ca doi excroci de alba neagra…unul e iute de mană şi celălalt ţine tira.

Refuzul Argentinei de a juca la Bucureşti nu reprezintă decât “încununarea” a două decenii împliniri măreţe ale fotbalului românesc sub conducerea celor doi.

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in fotbal, personal, sport and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s