Cât îl mai suportăm pe Vadim ?

Cel mai mare rău din politica românească de dupa 1990 este reprezentat de Corneliu Vadim Tudor.  Indrăznesc să afirm că Vadim a făcut mai mult rău vieţii politice româneşti chiar decât Ion Iliescu.

sursă foto

Totuşi, nu trebuie să uităm că Vadim Tudor nu putea exista ca om politic fără complicitatea ( pe faţă sau mai ascunsă ) a tuturor celor care s-au perindat la putere în ultimii 21 de ani. Mi-ar lua prea mult spaţiu şi timp să-i amintesc pe toţi cei care s-au folosit ( sau au crezut că se folosesc ) de măscăriciul naţional în diferite perioade ale perioadei postcomuniste.

Intamplarea de astăzi, cînd Constantin Duţu, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului ( numit acolo ca reprezentat al PRM-ului ) , a scos un pistol de jucărie pe masă în timpul unei şedinţe la Parlament  în care era audiat, a fost încă un prilej pentru Vadim de a arunca cu dejecţii verbale în direct la tv. Nu cred că are rost să dau citate.

Ce nu inteleg nici în ruptul capului, este CUM posturile tv de ştiri  îi permit acestui om să apara pe post ? CUM ??? Pot înţelege că aceste posturi sunt în luptă cu preşedintele Băsescu, dar chiar ORICINE îl injură pe Băsescu ( şi folosind orice fel de limbaj ) are dreptul sa intre pe post ? Nu cred că justificarea faptului că Vadim este preşedinte de partid şi europarlamentar poate fi o scuză pentru a-l lăsa să arunce cu noroi în orice şi oricine. Nici o persoană publică din ultimii 21 de ani nu a scăpat de găleata cu lături a lui Vadim.

Oare finul domn Antonescu cum justifică introducerea de către PSD ( pe uşa din dos ) în USL, a lui Vadim ? Lupta împotriva dictatorului este permisă cu orice mijloace ? Cum rămâne cu moralitatea atât de mult clamată ?

Acest om, care ţine Biblia într-o mână şi găleata cu rahat în cealaltă, ar trebui sa fie boicotat de întreaga clasă politică. Ar mai trebui ca nici o televiziune să nu-l mai invite, nici un ziarist să nu mai participe la conferinţele sale de presă. Aceasta ar fi cea mai mare pedeapsă împotriva lui Vadim : să nu-l mai bage nimeni in seamă ! Indiferenţa l-ar “ucide”!

Stiu că rândurile de mai sus sunt doar “wishfull thinking”. Nu cred că asa ceva se va putea întampla vreodată.  Din pacate …  😦  Dar … speranţa moare ultima.

 

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in politica, tv, ziare and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Cât îl mai suportăm pe Vadim ?

  1. Marieta says:

    Vadim va fi, atâta vreme cât va face umbră pământului, un foarte bun instrument de aruncat rahat în ventilatorul la turaţie maximă. PRM nu contează, dar tribunul a fost, este şi va fi cultivat din motivul tocmai enunţat. Rămânem cu mâinile curate.

  2. Traian V says:

    Vadim o sa fie in top atita timp cit presa o sa il asculte si o sa ii replice dejecctiile la tv, sau in scris.

  3. Vadim? A scazut productia de piramidoane si nu am aflat? Lasati naibii fosila de Butimanu deoparte. Vadim este pentru PSD, ce e Badea pentru Felix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s