Ştiri care mi-au deranjat zen-ul

1.  Deputatul PSD Aura Vasile despre guvernanţi :  ” …   ne demonstrează astăzi că sunt într-adevăr păgâni, că legătura lor cu diavolul este puternică şi încearcă din răsputeri să transforme ţara într-un iad”. Întreaga ştire o găsiţi aici  .

Cam mult misticism la o fană declarată a liber-cugetatorului Ion Iliescu.

2.   Ştirea mondeno-politică a weekend-ului a fost, fără nici o indoială, nunta deputatului social-democrat Adrian Mocanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Buzău, Victor Mocanu.  Apariţia lui Marean, descălecînd din elicopter la nuntă, a facut deliciul buletinelor de ştiri. Totuşi, cam multă opulenţă la nunta unui reprezentant al carui partid nu ezită să comenteze şi să condamne orice nouă poseta a ministresei Udrea sau implant al europarlamentarului EBA.

3. Crin Antonescu :

“Ne întrebați mereu ce facem și când îi dăm jos pe ăștia. Îi dăm jos pe ăștia atunci când împreună ieșim și spunem foarte clar: până aici! Poate fi mâine.

Mâne ne vom strânge – reprezentanți, aleși locali din toată țara, câteva mii de oameni ai acestei uniuni la București și vom da un mesaj către dvs. toți, către toți românii care nu mai suportă. Suntem în democrație și într-o democrație oamenii au dreptul să protesteze. Dacă vreți să nu vă treziți peste noapte așa cum v-ați trezit fără un sfert din salariu, așa cum v-ați trezit fără modesta putere de cumpărare pe care o avea acei banii pe care îi avea fiecare, dacă nu vreți să vă treziți și fără județul dvs., fără Vrancea, fără oamenii pe care i-ați ales, buni sau răi, trebuie să ieșim acum cu toții pe stradă și să spunem nu!”

Pentru unul care tot vrea să ne inducă impresia că trăim într-o dictatură, a gasit un mod foarte democratic de a-i schimba pe cei de la putere : apelul la ieşirea în stradă. No comment.

 

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in politica and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s