Cât te costă să pui porn pe blog

Tribunalul Bucureşti a decis, pe 28 martie, că jurnalistul Iosif Buble se face vinovat de încălcarea dreptului la imagine şi viaţă privată în procesul intentat de social-democrata Ana Birchall.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe jurnalistul Iosif Buble la plata unor daune în valoare de 70 000 euro.

Pentru cei interesaţi, motivaţia condamnării o puteţi găsi aici .

Reamintesc celor care poate că au uitat, că în anul 2008, în timpul campaniei electorale dinaintea alegerilor parlamentare, Iosif Buble a postat pe blogul său un filmuleţ despre care spunea că i-ar surprinde, în ipostaze compromiţătoare, pe o importantă politiciană din PSD şi pe un lider al aceluiaşi partid. Mai mult, Iosif Buble a sugerat că Ana Birchall ar fi fost protagonista acelor imagini. La vremea respectivă s-a spus că postarea filmuleţului a facut parte dintr-un razboi în interiorul PSD. Ana Birchall era o apropiată a preşedintelui PSD de la aceea vreme, Mircea Geoană. Dupa apariţia filmului, Ana Birchall a fost scoasă de pe listele de candidaţi ai PSD din judeţul Vaslui ( parcă ) şi trimisă să candideze pe listele pentru diaspora ( unde nu a fost aleasă ).

Nu comentez aici dacă Ana Birchall era sau nu in acel film. Gestul lui Buble de a posta acel film este incalificabil. Nici o femeie nu trebuie umilită într-un aşa mod. Dacă ţinem cont de faptul ca Iosif Buble este absolvent al unei facultăţi de teologie, aşa ceva pare de neînţeles. Deşi … în jurnalismul românesc ( precum şi în viaţa politică ) nimic nu trebuie să ne mai mire.

 

 

 

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in politica and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s