Basescu la interogatoriu !

Asa titra una dintre profesionistele noastre televiziuni de stiri.  In anul 2010 deputatul PSD  Mugurel Surupaceanu a afirmat ca Presedentia favorizeaza consumul de droguri. Aceste afirmatii au venit in urma unui pasaj din raportul Comisiei Prezidentiale privind „Riscuri si inechitati sociale in Romania”, pasaj in care se afirma ca este necesara o dezbatere publica pe tema legalizarii drogurilor usoare. In urma declaratiilor deputatului PSD, Administratia Prezidentiala l-a dat in judecata pe acesta cerind despagubiri simbolice.

In cadrul sedintei de judecata de ieri, Mugurel Surupaceanu a formulat un numar de 14 intrebari adresate presedintelui. Aceasta este o procedura normala in desfasurarea unui proces. Este total diferita de procedura interogatoriului.

Nu ar trebui sa ne miram in legatura cu “profesionalismul” jurnalistilor din Romania. Atunci cind acelasi reporter de teren transmite corespondente si de la o sedinta de judecata si de la descinderea lui Moni la Izvorani, este de inteles .  🙂  Sau poate este vorba despre o “greseala” intentionata, iar atunci este de inteles. Totul este permis atunci cind este vorba de “dictator” !

Advertisements

About Conte

https://tre3i.wordpress.com/
Gallery | This entry was posted in politica, tv and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s