22.02.2011

1) Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la bilanţul MAI, că ministerul nu este la nivelul la care ar trebui să fie şi că “oriunde pui degetul apar elemente de corupţie.

Târziu domnule preşedinte, foarte târziu. Să fim serioşi, nu îţi trebuie servicii secrete ca să ştii că pe la frontieră nu este oprit decât ăla care nu cotizează, că tot traficul de droguri şi carne vie e făcut cu ştirea, dacă nu chiar patronat de personaje cu epoleţi, că toate violenţele minoritarilor nu ar fi posibile dacă aceşti capi ai mafiei ţigăneşti nu ar fi mâna în mână cu aceleaşi personaje cu epoleţi. De încrengătura între politică, poliţie şi servicii ce să mai spunem.

Cred că tot ce mai puteţi face, e să destructuraţi acest sistem putred. Dacă nu e deja prea târziu .

2) Comisia Juridică a Camerei: Nu există incompatibilitate între funcţia de deputat şi cea de rector.

Într-o lume ideală, atât funcţia de rector cât şi mandatul de deputat presupun un volum de muncă şi de dedicare imens. Responsabilitatea, atât pentru conducerea unei universităţi, cât pentru crearea legilor unei naţiuni ar trebui să fie copleşitoare. Eh, uite că poporul român are fii şi fiice cu care se poate mândri la nivel planetar. Ei pot fi simultan şi aleşi ai naţiunii şi rectori universitari. Dovada lumii ideale în care trăim? Locul fruntaş ocupat de universităţile româneşti în clasamentele mondiale, şi încrederea de care se bucură puterea legislativă. Glumeam.

3) Năstase: MCV, un instrument politic inventat de fostul procuror ceauşist Monica Macovei

“La ce ajută că, prin Legea micii reforme, se poate acorda termen ‘a doua zi’, dacă acest lucru este imposibil, din punct de vedere logistic?”

Sunt convins că din dorinţa de a elimina orice suspiciune care ar putea plana asupra elitei politice a acestei naţiuni (oameni răi domne, ăştia de la DNA), se vor găsi resurse logistice. Măcar pentru dumneavoastră. Ştim cu toţii că doriţi să vă demonstraţi în instanţă nevinovăţia şi să arătaţi poporului malversaţiunile cărora le sunteţi victimă. Vă ţinem pumnii, ca toate dosarele în care sunteţi atât de pe nedrept acuzat să fie în sfârşit judecate, şi că sistemul juridic să găsească un grefier şi 2-3 judecători care să se ocupe de dumneavoastră. Acum, legătura între procuratura ceauşistă, pe care păreţi să o cunoaşteţi atât de bine, şi MCV, mie personal îmi scapă, dar hei, ştiu că sunteţi un cercetător subtil democraţiei muncitoreşti revoluţionare. Nu vedeţi legătura? Nici eu.

Advertisements
Gallery | This entry was posted in politica and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s