21.02.2011

1. Domnul preşedinte Ponta care nu îşi mai poate stăpâni greaţa. Cam repede domnule preşedinte, doar ce aţi împlinit un an pe funcţie, şi gata, vă lăsaţi doborât de greaţă? Dacă lămâile nu dau rezultate, încercaţi cu un grepfrut. Odată cu nevoia disperată de a ingera lichide acrişoare, dânsul şi-a cumpărat şi abonament la sală, nu de alta, dar este conştient de „ce muncă gigantică va fi pentru scoaterea reală a ţării din prăpastie”. Da, cum se spunea pe vremuri, noi cu muşchii ca oţelul vom culege muşeţelul.

Mult stimate şi iubite domnule preşedinte, hotărâţi-vă, mao sau atlas? Cum vine aia cu scoaterea „reală” a ţării din prăpastie nu prea pricep. Ori o scoţi ori nu. Sau e ca şi cu social-democraţia declarată a partidului. Afară trei trandafiri, şi înăuntru bone filipineze? Să nu uit. Ştiu că de când faceţi politică mare e mai greu cu lectura. Dar umpa lumpa (ptiu, sunt portocalii) care se ocupă de blogul dumneavoastră v-au pus să citaţi din FDR. De la el a mai trecut multă apă pe Potomac şi dacă nu au auzit de Marea Societate a lui LBJ, poate au auzit de Clinton, sau cine ştie, poate chiar de Obama, cu al său „da, putem”. Vă asigur că sunt şi ei sunt destul de „progresişti” pentru gustul dumneavoastră, şi ceva mai adecvaţi realităţii contemporane,  decât FDR.

2. Deputaţii de etnie romă Madalin Voicu şi Nicolae Păun care au anunţat că vor intra în grevă parlamentară japoneză, protestând astfel faţă de modul în care a fost mediatizat cazul arestării lui Sandu Anghel. Înţeleg, dânşii au anumite datori faţă de Mondial, şi încearcă să o dea la sto’. Adică hai să facem aşa, un spirit de glumă, să râdă şi gagii de prostia cu arestarea tălică, Mondialule. Şi să îi mai şi acuzăm că ne discriminează. Că aşa e trendinez. Acum mulţi ani, domnul Voicu era alături de un alt cap al lumii interlope, Fane Spoitoru. Pentru nevârstnici, respectivul a retezat cu sabia mâna unui poliţist într-o încăierare la începutul anilor 90. Urmează o serie întreagă de arestări şi eliberări (Fane fusese totuşi împuşcat în încăierare) pentru ca până la urmă să fugă din ţară în Canada. Nu înainte de a îşi boteza copilul la Palatul Parlamentului, la o petrecere la care participă… Madalin Voicu şi Adrian Păunescu. Nu ştiu cum se lipesc interlopii ăştia de el că boala de om sănătos. De domnul Păun nu mai comentez. Dânsul e preşedinte al Partidei Romilor (partidul ăsta chiar mai există, a reuşit să se reînmatriculeze?) şi bineînţeles dirijează ONG-uri care papă bani europeni. Şi despre dânsul s-a spus că e printre apropiaţii altor interlopi, fraţii Cămătari. Îmi place de tipii ăştia doi, cel puţin sunt mai oneşti decât politicienii majoritari, şi binecuvântează mai fără perdea asocierea dintre mafie şi politică. Şi acum, pot ştii şi eu în ce constă greva ţigănească cu care ne ameninţă domnul Păun? Putem să trimitem în concediu ceva poliţişti?

3. Mircea Băsescu, pentru că după ce se bagă în toate cele, nici nu ştie când să tacă din gură şi mai face şi aroganţe cu presa.

Dacă tot este aşa de talentat la afaceri de ce nu aşteaptă puţin să se termine mandatul prezidenţial. Sau, să le facă naibii în altă ţară, mai departe de cei ce îl iubesc aşa de mult, A3 şi Rtv. Glumesc, omul e liber să facă ce afaceri vrea atâta vreme cât nu încalcă legea, ca orice alt român. Dar nu ar strica să păstreze un low profile. Acum, nu îmi e simpatic personajul, dar pot să vă întreb ceva? A auzit cineva de Roger Cassidy Clinton, Jr.? Nu? E fratele vitreg al preşedintelui Clinton, şi acesta l-a graţiat cu câteva zile înainte de părăsirea funcţiei. De ce nu aţi auzit? Deh, americani e mai proşti, nu au jurnaliştii A3 şi Rtv

Advertisements
Gallery | This entry was posted in politica and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s